Καταχωρηθείτε στην σελίδα μας και γίνετε πασίγνωστοι

27 Mar 2022, 6:30 p.m.
to 31 Mar 2022, 8 p.m.
City base, 14567, Athens Greece
Pasignosto

About

Οι καταχωρίσεις επιχειρήσεων είναι μια διαδικτυακή σύνοψη βασικών πληροφοριών για την επιχείρησή σας. Λειτουργεί ως ένα ισχυρό εργαλείο για να βοηθήσει τους πελάτες να σας βρουν στο διαδίκτυο και στην πραγματική ζωή. Στην Pasignosto ιστοσελίδα καταχωρείτε την εταιρεία σας και αμέσως προβάλεστε σε χιλιάδες υποψήφιους πελάτες αυξάνοντας έτσι το πελατολόγιό σας.

Αυτές οι τέσσερις πληροφορίες είναι το πακέτο έναρξης επιχειρηματικών καταχωρίσεων. Παρέχει τις πληροφορίες που πρέπει να έχουν οι πελάτες για να ερευνήσουν, να επικοινωνήσουν και να εντοπίσουν την επιχείρησή σας.

Θέλετε να κερδίσετε μερικούς σημαντικούς πόντους μπόνους; Συμπεριλάβετε πληροφορίες όπως ώρες λειτουργίας στις καταχωρίσεις επιχειρήσεων. Είναι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους καταναλωτές!

 

Γιατί είναι σημαντικές οι καταχωρίσεις;

 

Οι καταχωρίσεις με καλή παρουσία και ακρίβεια θα αποδώσουν αναμφίβολα για την επιχείρησή σας. Να πώς: Όχι άλλο κρυφτό

Ακριβώς όπως το φωτεινό σήμα της νυχτερίδας καθοδηγεί τον αγαπημένο σταυροφόρο με ακρωτήρι σε όλους, οι ακριβείς και άμεσα διαθέσιμες λίστες θα βοηθήσουν τους καταναλωτές να οδηγήσουν τους καταναλωτές στο κατώφλι σας.

Έχουν ακόμη και παρόμοια σχήματα. Σύμπτωση? Νομίζουμε ότι όχι…

Εάν η καταχώριση μιας επιχείρησης είναι λανθασμένη ή λείπει, η πλειοψηφία των καταναλωτών θα αισθάνεται λιγότερο σίγουροι για την επωνυμία. Αυτό πιθανότατα θα τους οδηγήσει να επιλέξουν το προϊόν ή την υπηρεσία ενός ανταγωνιστή. Η διαθεσιμότητα ακριβών καταχωρίσεων διασφαλίζει ότι οι πελάτες μπορούν να βρουν τοποθεσίες από τούβλα και κονιάματα. (ενώ είναι ανοιχτά για επιχειρήσεις.) Αυτό σημαίνει χρήματα στην τσέπη του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και η επιχείρηση μπορεί να ελεγχθεί από πελάτες.

 

Θα λειτουργήσουν οι καταχωρίσεις μου;

 

Η αποτελεσματικότητα μιας καταχώρισης επιχείρησης εξαρτάται από την παρουσία και την ακρίβεια. Οι καταχωρίσεις είναι διαθέσιμες μέσω ποικίλων πηγών, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών αναζήτησης, των διαδικτυακών καταλόγων και των χαρτών. Όσον αφορά την παρουσία σε λίστες, είναι σίγουρα καλύτερο. Η διαθεσιμότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές θα δημιουργήσει πολλαπλούς τρόπους στους καταναλωτές για να βρουν την επιχείρησή σας. Αλλά (και αυτό είναι ένα μεγάλο αλλά), η παρουσία αποδίδει μόνο εάν οι καταχωρίσεις είναι ακριβείς. Οι καταχωρίσεις είναι ακριβείς εάν οι πληροφορίες είναι σωστές και συνεπείς σε όλες τις πιθανές πηγές. Φαίνεται αρκετά εύκολο, σωστά;

 

Όλα στη μηχανή αναζήτησης

 

Οι συνεπείς, ακριβείς καταχωρίσεις και η δημιουργία κριτικών θα ωφελήσουν άμεσα την προβολή μιας επιχείρησης ενισχύοντας την κατάταξή της στα αποτελέσματα των τοπικών μηχανών αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι ένα πολύπλοκο εργαλείο. Γιατί λοιπόν να μην το εκμεταλλευτείτε διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας έχει καταχωρηθεί με ακρίβεια! Αυξημένη ορατότητα σημαίνει περισσότερους πελάτες και ποιος ιδιοκτήτης επιχείρησης δεν το θέλει αυτό;

Calendar

27 Mar 2022, 6:30 p.m.
to 31 Mar 2022, 8 p.m.

Location

City base, Athens, 14567, Athens Greece

Contact

Pasignosto