Responsive image

Solidarity and Gastronomic Experience 2023

Sopar solidari pel Montserrat Montero

El Serrat de l'Ametlla
Àgora SA

Descripció esdeveniment

Solidarity and Gastronomic Experience és una iniciativa solidària realitzada a través d’un format gastronòmic d’alt nivell en un entorn elegant i molt exclusiu. Aquesta iniciativa va ser creada per la consultoria Àgora juntament amb el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, i pretén repetir-se de forma anual per tal de contribuir amb diferents projectes mèdics i/o socials.

L'edició 2023, anirà destinada al Centre d'Educació especial Montserrat Montero de Granollers per recaptar fons per renovar la furgoneta adaptada amb capacitat per a 9 persones o bé, 2 seients i 4 cadires de rodes.

 

MONTSERRAT MONTERO

El Montserrat Montero és una escola especialitzada en l’atenció d’alumnes amb discapacitat intel·lectual, d’edats compreses entre 3 i 20 anys de la comarca del Vallès Oriental.

L'objectiu principal és l’atenció educativa d’infants i joves amb necessitats educatives especials, i el suport a la inclusió d’alumnes amb discapacitat a l’escola ordinària, oferint acompanyament, assessorament i formació als professionals que atenen a aquests infants.

 

El per què d'aquest projecte? Què volem aconseguir?

Sabem que junts podem arribar més lluny i és per això que, ens embarquem en aquest projecte. Volem aconseguir la màxima recaptació possible per poder fer front a la compra d'una furgoneta adaptada per a tots els estudiants del centre d'Educació Especial Montserrat Montero. És una forma de facilitar el desplaçament a tots aquests nens i nenes amb unes necessitats especials per poder realitzar activitats fora del centre. 

 

Convidats Especials

Amb la presència d'en Pep Sala, pianista, guitarrista, compositor, arranjador, lletrista i productor. També ha estat protagonista musical a Catalunya com a líder de la banda Sau. 

Espectacle de Set de Màgia, duet de mags que redefineixen el sector creant el seu propi gènere de màgia còmica teatralitzada. Amb la seva personalitat i capacitat d'improvisació, aconsegueixen una experiència on la màgia és el fil conductor, però la comèdia i la bogeria són el seu plat fort. Ara el Duet ens porta un nou espectacle de gran format anomenat "En Estat Pur".

 

Detalls sopar solidari

Dijous, 1 de juny de 2023 - De 19:30 h a 00:00 h

El Serrat de l'Ametlla (Ametlla del Vallès, Barcelona) 

 

Aquest és un projecte amb una missió compartida i cada granet de sorra és important. T'hi esperem?

 

Website castellano> 

*NOTA. La Organización asumirá los diferentes gastos previstos para el buen desarrollo del evento. Estos costes están incluidos en la misma aportación económica por parte de la persona física o jurídica. Una vez realizado el evento, se recalculará el porcentaje final de la aportación según los gastos asumidos durante el transcurso del acto y parte de la organización del evento.

Image

Calendario

‪1 de Junio de 2023 a las 19:30‬

Lugar

El Serrat de l'Ametlla, Carrer Gralla 46, 08480, l’Ametlla del Vallès España

Contacto

Àgora SA