Responsive image

Històries de la migració a L'Hospitalet , estrena del documental

Biblioteca Tecla Sala, sala d'actes

Presentació

Històries de la migració a L'Hospitalet és un documental que ens convida a fer un recorregut sobre els estudis i les vivències en diferents moments de la història de la ciutat amb els moviments migratoris com a fil conductor.

El documental es presenta des d’una perspectiva doble. D’una banda, busca indagar sobre experiències vivencials de la mà de persones que han estat protagonistes de moments migratoris entre els anys 60 i l’actualitat. D’altra banda, tracta d’incorporar el discurs científic sobre els moviments migratoris a través del relat d’historiadors, sociòlegs i antropòlegs. 

La intenció d’aquest és la de mostrar que els fenòmens migratoris estan replets de particularitats i d’històries personals, i de que la Història de L’Hospitalet és en gran part una història de la migració.

El 27 de maig us convidem a assistir a l'estrena del documental fins ara inèdit, amb una introducció per part de l'equip directiu.

Descripción

El dia 27 de maig a les 18:30 es portarà a terme l’estrena del documental “Històries de la migració”, a la Sala d’Actes de la Biblioteca Tecla Sala. Aquest, ha estat produit pel CELH, Misterio Studio i Nina Capri, i dirigit per Quim Solias.


Per a poder assistir a l’estrena de forma gratuïta, cal inscriure’s

Calendario

‪27 de Mayo de 2022 a las 18:30‬

Lugar

Biblioteca Tecla Sala, sala d'actes, Av. de Josep Tarradellas i Joan, 44, 08901, L'Hospitalet de Llobregat Spain

Contacto