Responsive image

Mercat de les Puces de Ca n'Aurell

Parc de Sant Jordi
Associació de Comerciants de Ca n'Aurell

Descripción

L'Associació de Comerciants de Ca n'Aurell de Terrassa organitza el Mercat de les Puces per a la venda de productes de 2ª mà i artesania. Hi tenen un espai reservat els comerços associats per mostrar els seus articles.
No es poden vendre aliments, animals, menjar, medicaments o productes ilegals.
Cada paradista haurà de portar la seva taula, penjadors... l'organització no en facilita. Si porteu carpa, ens heu d'avisar. No es poden exposar els productes amb una manta o similar a terra.
El preu inclou l'espai de 3 metres linials.
Si hi ha previsió de pluja el mercat s'anularà.Si algu no pot assistir al mercat ha d'avisar amb 48 hores d'antelació per aplaçar la seva asistència al mercat.  No es retornaran els diners, quedaran a compte per un altre mercat.
Horari per muntar la parada: de 8 a 9:30. Horari per desmuntar la parada: de 14 a 14:30 h. Fora d'aquest horari no es podrà entrar el cotxe al parc.

L'organització es reserva el dret de cancelar el mercat si no s'arriba a un mínim d'ocupació de parades. En aquest cas els diners quedarien a compte per un altre mercat.
24/48 hores abans del mercat rebreu un mail amb la vosta plaça detallada. Atenció a la porta d'entrada que us recomanem.
A partir de 2023 el Mercat de les Puces passa a ser TRIMESTRAL i anirà acompanyat d'una festa temàtica (amb música, activitats, etc..)
Per més informació: info@canaurell.cat
La compra d'una plaça pel Mercat de les Puces, implica l'acceptació d'aquestes normes.

 

 

Calendario

Sábado 25 de febrero de 2023 - de las 8:00h a las 14:00h

Lugar

Parc de Sant Jordi, Pl. Freixa i Argemí 11, 08224, Terrassa España

Contacto

Associació de Comerciants de Ca n'Aurell
Arquimedes 201
08224, Terrassa
España