Responsive image

Gratis Puzzelspeurtocht en Geocaching Grachtenfestival Meppel

The 7 juni 2024 from 19:00 to 23:45
Meppel, 7941 BC, Meppel Nederland

Beschrijving

Ben jij klaar voor een avontuurlijke uitdaging? Doe dan mee met onze puzzeltocht of geocaching activiteiten en ontdek de wereld op een geheel nieuwe manier!

Puzzeltocht: Trek erop uit en laat je leiden door hints en aanwijzingen terwijl je de mysteries van onze omgeving ontrafelt. Perfect voor avonturiers van alle leeftijden!

De Puzzelspeurtocht vind plaats op 7 juni van 19:00 tot 21:00. Je kunt groepjes opgeven via deze website, elk groepje zal een tijdslot krijgen op te vertrekken tussen 19:00 en 20:00. Gelieve 1 persoon het groepje aanmelden, deze persoon haalt kaartjes voor het hele groepje. De tijdsloten zullen de dag van te voren bekent gemaakt worden via de social media van het Grachtenfestival Meppel. Bij kinderen onder de 13 is een begeleider van 16 jaar of ouder verplicht.

Geocaching: Ga op een moderne schattenjacht met behulp van GPS-coördinaten. Verken verborgen plekjes en verzamel herinneringen die je nooit zult vergeten!

De geocacher vind plaats op 7 juni van 20:30 tot 23:59. Je kunt groepjes opgeven via deze website, elk groepje zal een tijdslot krijgen op te vertrekken tussen 20:30 en 22:00. Gelieve 1 persoon het groepje aanmelden, deze persoon haalt kaartjes voor het hele groepje. De tijdsloten zullen de dag van te voren bekent gemaakt worden via de social media van het Grachtenfestival Meppel. 

Natuurlijk zijn er ook hele leuke prijzen die je kunt winnen: de eerste prijs zijn vijf kaarten voor een thuiswedstrijd van PEC Zwolle naar keuze. De tweede prijs is een escape room aangeboden door Studio 2 in Meppel. De derde prijs is 5x zwemmen en 5x minigolf door bad hesselingen.

Wandeling zonder spel element:  De wandelaars die graag als de jaren hiervoor ook de wandelroute willen lopen maar hierbij geen extra uitdaging hoeven, kunnen bij het startpunt de route ophalen en deze zelf of met een groep lopen. Hier hoef je je niet voor op te geven. 

Kalender

The 7 juni 2024 from 19:00 to 23:45

Plaats

Meppel, Stoombootkade, 7941 BC, Meppel Nederland

Contact

Sjoerd van der Molen
Nederland