Responsive image

Laboratori mòbil a Barcelona!

Laboratorio móvil en Barcelona!

The 26 Mar 2024 from 4 p.m. to 5:30 p.m.
ICM, 08003, Barcelona Spain
EMBL

About

Català:

Traversing European Coastlines (TREC) és una expedició de recerca i un projecte científic centrat en la costa d'Europa, dirigit pel Laboratori Europeu de Biologia Molecular (EMBL). L'objectiu del TREC és observar i entendre com un entorn que canvia ràpidament afecta la vida a tots els nivells, des de les molt petites (cèl·lules) fins a les molt grans (comunitats ecològiques). Durant aquest projecte, els investigadors i investigadores recullen mostres al llarg de la costa en més de 120 llocs. És la primera vegada que s'estudia la vida a tots els nivells biològics, al llarg de tota la costa europea.

Vine a visitar el nostre laboratori mòbil, que recorre la costa europea estudiant la biodiversitat local. En aquest laboratori, trobareu la tecnologia d'avantguarda que està fent possible el nou coneixement científic. Coneix els científics, fes un cop d'ull al seu equip preferit i comproveu-ho vosaltres mateixos! Una visita al laboratori mòbil dura 30 minuts, reserva la teva entrada aquí per assegurar la teva plaça.

Planifica les teves visites! Pots visitar totes les instal·lacions en 2 hores. Per exemple:

  • 1) visita l'EMBL Advance Mobile Lab (30 *min)
  • 2) visita l'ICM (30 min)
    • Camina fins a la ubicació de Tara (25 min amb autobús D20, 59 o Metre L4, 30 min caminant) > Consulta el mapa
  • 3) visita el veler Tara (30 min)

Fes-ho en qualsevol ordre i gaudeix del dia!

Tingueu en compte que només es pot accedir al laboratori per escales.

 

Español:

Traversing European Coastlines (TREC) es una expedición de investigación y un proyecto científico centrado en la costa europea, liderado por el Laboratorio Europeo de Biología Molecular (EMBL). El objetivo de TREC es observar y comprender cómo un entorno que cambia rápidamente afecta la vida en todos los niveles, desde el más pequeño (células) hasta el más grande (comunidades ecológicas). Durante este proyecto, los investigadores e investigadoras recolectan muestras a lo largo de la costa en más de 120 lugares. Es la primera vez que se estudia la vida en todos los niveles biológicos, a lo largo de toda la costa europea.

Ven y visita nuestro laboratorio móvil, que recorre la costa europea estudiando la biodiversidad local. En este laboratorio encontrarás la tecnología de vanguardia que está haciendo posible el nuevo conocimiento científico. ¡Conozca a los científicos y científicas, pruebe sus equipos favoritos y compruébelo usted mismo! Una visita al laboratorio móvil dura 30 minutos, reserva tu entrada aquí para asegurar tu plaza.

¡Planifica tus visitas! Puedes visitar todas las instalaciones en 2 horas. Por ejemplo:

  • 1ª visita el EMBL Advance Mobile Lab (30 min)
  • 2da visita el ICM (30 min)
    • Camina hasta la ubicación de Tara (25 min en autobús D20, 59 o Metro L4, 30 min caminando) > Consulta el mapa
  • 3ª visita el velero Tara (30 min)

¡Hazlo en cualquier orden y disfruta del día!

Tenga en cuenta que solo se puede acceder al laboratorio a través de escaleras.

Calendar

The 26 Mar 2024 from 4 p.m. to 5:30 p.m.

Location

ICM, https://maps.app.goo.gl/CGsxK1B8twpiwBW6A, 08003, Barcelona Spain

Contact

EMBL