Responsive image

Wat als ik iemand anders ben?

16 Apr 2024, 8 p.m.
to 18 Apr 2024, 8 p.m.
De Koelisse, 3001, Leuven Belgium
Winatoneel

About

Synopsis

Ellis (Leonie De Clercq) en Jessica (Lisa Vandeweyer) zijn nieuw op school, ze komen van twee heel verschillende achtergronden en hebben tegengestelde persoonlijkheden. Jessica is een heel opgewekt en enthousiast persoon en komt van een heel warme, chaotische familie. Ellis daarentegen is eerder verlegen en stil en er is een sterk contrast tussen haar familie en die van Jessica. Op de nieuwe school leren ze Tim (Lars Koops) kennen en worden ze snel een hechte vriendengroep. Het duurt niet lang tot er gevoelens beginnen ontstaan en ze terechtkomen in een halve liefdesdriehoek. Dit leidt tot conflicten tussen Jessica, Ellis en Tim. Overwint de liefde of verteert het vuur de vriendschap?

 

Praktisch

Winatoneel, de toneeltak van Leuvense studentenkring Wina, heeft een jaar lang gerepeteerd om voor u een voorstelling op de planken te brengen. De eerste week na de paasvakantie spreken we alvast af om samen met u te genieten van de wereld van de middelbare school.

Onze tickets worden gereserveerd volgens deze website, maar moeten betaald worden via overschrijving naar het rekeningnummer van Wina VZW.

Basis tickets: 5€
Cultuurkaart/Wina Lid: 4€

Voor vragen of opmerkingen kan u altijd terecht bij toneel@wina.be. Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen op één (of meerdere) van onze voorstellingen!

 

Calendar

16 Apr 2024, 8 p.m.
to 18 Apr 2024, 8 p.m.

Location

De Koelisse, 3 Steengroevenlaan, 3001, Leuven Belgium

Contact

Winatoneel
Belgium